ידיעות אחרונו אורח
|
פורסם: שני 26.02.07 9:41 נושא ההודעה: גאידמק נחקר בגלל כרטיסים שנתן לשולה זקן ותוקף חזרה |
|
|
גאידמק נחקר בגלל כרטיסים שנתן לשולה זקן
במהלך חיפוש בביתה של זקן, ראש לשכתו המושעית של ראש הממשלה, נמצאו כרטיסים ליציע הכבוד של איצטדיון טדי בירושלים. על פי החשד, רכשה זקן את הכרטיסים מגאידמק במחיר נמוך מהרגיל
אפרת וייס פורסם: 26.02.07, 09:20
איש העסקים ארקדי גאידמק ייחקר הבוקר (יום ב`) באזהרה במשרדי היחידה הארצית לחקירות הונאה בבת-ים. גאידמק חשוד במתן טובות הנאה לראש לשכת ראש הממשלה, שולה זקן.
במהלך חיפוש בביתה של זקן נמצאו כרטיסים ליציע הכבוד של איצטדיון טדי בירושלים. על פי החשד, רכשה זקן את הכרטיסים מגאידמק במחיר נמוך מהרגיל. גאידמק הוא הבעלים של מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים מאז שרכש את הקבוצה תמורת 900 אלף דולר בספטמבר 2005.
שולה זקן, כפי שצולמה באחרונה באחד ממשחקי בית"ר (צילום: ראובן שוורץ)
בתחילת החודש הושעתה זקן מתפקידה כראש לשכתו של אולמרט למשך חצי שנה בעקבות החשדות לשחיתות ברשות המסים . זקן חשודה שתיווכה בין אנשי עסקים - ובהם קרובי משפחה - לבין מנהלי רשות המסים כדי להשיג הטבות.
גם אתמול הגיע גאידמק להעיד במשרדי היחידה הארצית לחקירות הונאה בבת-ים. "לא אתן לרדיפה נגדי להימשך. אני מספיק חזק כדי להתמודד עם זה, ומחובתי להגן על עצמי כאזרח", אמר בכניסה למקום. חקירתו ארכה ארבע שעות. הוא העריך שזומן לחקירה בעקבות המכתב המזויף שנשלח לכאורה ממשרד המשפטים "ובו תכנים שיש בהם דברי דיבה נגדי, מעשה שהוא עבירה בישראל. הם בוודאי ימצאו כהרגלם נושא נוסף לחקור אותי עליו".
גאידמק הפיץ מכתב ובו פירט את כל הפרשות שנקשרו לשמו בישראל. הוא האשים את משטרת ישראל ואת יאחב"ל בכך שהכפישו את שמו וניהלו חקירות על חשבונם של האזרחים. "אני קורא לציבור לעקוב בצורה עניינית אחר פעילותם של דנינו ושל יאחב"ל", אמר גאידמק.
הוא כינה את החקירות שנפתחו נגדו כ"מצב מביך שמוביל עד לאובדן עשתונות אצל דנינו ואחרים, המכונים קציני יאחב"ל. לדנינו ולאותם קצינים אין קווים אדומים. לכן אני קורא לציבור לעקוב בצורה ערנית אחר פעילותם".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369719,00.html |
|