לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
`שילמנו שוחד לרופאים כדי שיטיבו עם בתי`  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית

עדכונים של נקים:

חלקו של נתניהו בטבח והדיל שרקם עם הציר הסוני מסביב ל-7 לאוקטובר
שלישי 12.08.25 12:59

מסתמן ניצחון לחמאס ולקטאר, בסיוע היחצ"נים בלשכת ראש הממשלה, בתקשורת ובכת החטופים.
חמישי 24.07.25 9:42

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
מעריב
אורח

הודעהפורסם: ראשון 11.02.07 20:36    נושא ההודעה: `שילמנו שוחד לרופאים כדי שיטיבו עם בתי`

"שילמנו שוחד לרופאים כדי שיטיבו עם בתי"

הוריה של ליהי, הפעוטה שמתה ממינון יתר של תרופה, סיפרו למשטרה כי שילמו אלפיים דולר לשני רופאים מביה"ח "שיבא" כדי שידאגו שבתם תטופל כראוי. שני הרופאים מכחישים זאת

דפדף בחדשות
אלה הר-נוי
11/2/2007 18:47

ליהי פינקוסביטש ז"ל לא זכתה להגיע אפילו לגיל שנתיים. התינוקת שחלתה בסרטן נפטרה לפני כשנה וחצי, אך לא כתוצאה מהגידול הסרטני. רופאה בבית החולים "שיבא" בתל-השומר נתנה לה את התרופה הכימותרפית "קרבופלטין" במינון גבוה פי שלושה מהמותר, ושלושה ימים לאחר מכן נקבע מותה. התלונה שהגישו היום הוריה למשטרה חשפה עדות מדאיגה ביותר: "רופאים קיבלו מאיתנו שוחד כדי לדאוג לבתנו". הרופאים מכחישים את הטענות מכל וכל.

"במאי 2005 ליהי היתה צריכה לעבור ניתוח להוצאת הגידול, אך הרופאים הסבירו כי אין חדרי ניתוח פנויים", טוען אסף פינקוסביטש, אביה של ליהי, ומספר כי "חולים אחרים רמזו לנו שהדרך ליחס טוב תלויה ברווח שיצא לרופא. הוזמנו לפגישה עם המנתח, אך הוא לא העלה תאריך לניתוח במהלך הפגישה".

בהמשך דבריו הוא מפיל את הפצצה: "הוצאתי מעטפה עם אלף דולר, והרופא אמר לי שבשום פנים ואופן לא אתן לו את הכסף עכשיו, אלא רק אחרי הניתוח". לטענת בני הזוג, נקבע תאריך לניתוח, ובתום הניתוח ניתנה למנתח המעטפה שהכילה את הכסף.

לדברי בני הזוג, אלף דולר נוספים ניתנו לרופא בכיר מהמחלקה האונקולוגית. "הרגשנו שלא מתייחסים אלינו ברצינות", אומר פינקוסביטש. "ידענו
שאם ניתן לו כסף הוא יעזור לנו וידאג שליהי תקבל טיפול טוב ויחס יותר אנושי".

בני הזוג ציינו שהרופא הבכיר היה בקשרים טובים עם המנתח, ועל כן שיערו ש"תשלום יעזור גם איתו". "הנחנו את הכסף על השולחן והוא אמר `תודה`", סיפור. ההורים מציינים כי הם זוג צעיר, וטוענים כי הרופאים "ניצלו את המחלה של ליהי ואת המצוקה שלנו כדי להכניס לעצמם כספים נוספים".

מבית החולים שיבא נמסר בתגובה כי "רופאים אלה מוכרים לנו שנים רבות כמשרתי ציבור אמינים וישרים, שניהם מכחישים את הטענות מכל וכל, ומבקשים מן המשטרה לחקור את התלונה עד תום על-מנת שהאמת תצא לאור. המרכז הרפואי שיבא משתתף בצערה של משפחת פינקוסביטש על האובדן הטראגי של ליהי ז"ל".

"הרופאים ניצלו אותנו"

הסיפור התפרסם בעקבות החלטתם של ההורים להתלונן במשטרה על הרופאה שנתנה לי תרופה במינון גבוה, בעקבות מותה המצער של בתה. "אני נושאת מטען כבד שרק אם שאיבדה את בתה יכולה להבין", סיפרה פאני, אמה של ליהי ז"ל. "אני סובלת מסיוטים, שומעת בלילות את הצפצופים של מכשירי ההחייאה וקמה מזיעה".

בספטמבר האחרון נערך שימוע לשתי רופאות שטיפלו בליהי, בו נכחו נציב קבילות הציבור והצוות המייעץ לו. "הם שוכנעו שמדובר בשתי רופאות אחראיות, מוכשרות וזהירות, שטעו שלא באשמתן אלא עקב ההנחיות לשימוש בתרופה שהן כמעט בלתי ניתנות להבנה", נמסר ממשרד הבריאות. "אי לכך, הועברה למנכ"ל משרד הבריאות המלצתם שלא להגיש קובלנות נגד הרופאות ולהסתפק בהמלצות ועדת הבדיקה על סטנדרטיזציה והפשטה של הוראות הטיפול הכימותרפי".

מובן כי ההורים לא הסתפקו בדברים אלה. "לא היו לי שום ציפיות מוועדת החקירה", מסביר אסף. "ידעתי שזה כיסוי תחת, כי רופא לא יפליל רופא". אתמול החליטו ההורים לפנות למשטרה. "הרופאה הרגה לי את הילדה, היא זלזלה בחיי אדם והמקום שלה בכלא, אבל היא עדיין ממשיכה לטפל בחולים כאילו כלום לא קרה", אמרה פאני בבכי.

לדבריה, נמנעה מהגשת תלונה עד היום כיוון שהיתה בהריון, וחששה שמא רופאים שישמעו על התלונה יתנכלו לה ויפגעו בטיפול בה ובבנה. "עכשיו, לאחר לידת בני, אני מרגישה מוכנה לפעול ולמצות את הדין על המוות המיותר והטיפשי של בתי".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/542/444.html
חזרה למעלה

מצעד האיוולת: ב-6.9.06 שופטים הנתבעים בהליך אזרחי בבג"ץ דוחים בעצמם עתירה להכשיר את מינוי ביניש

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR