עמוד ראשי
עדכונים
חיפוש
RSS
מי אנחנו
בלוגים
אינדקס
הצטרפות
בקרה על החדשות
התחבר
חדשות הבלוגים
משחקים - Games
תרומות
מי אנחנו
שו''ת
אינדקס הפורומים
->
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
פרסם תגובה
שם משתמש
נושא
גוף ההודעה
סמיילים
ראה עוד סמיילים
Font Color:
ברירת מחדל
אדום כהה
אדום
כתום
חום
צהוב
ירוק
זית
תכלת
כחול
כחול כהה
סגול כהה
סגול
לבן
שחור
Font Size:
Font Size
קטנטן
קטן
רגיל
גדול
ענק
Align:
Align
Left
Center
Right
סגור תגים
Options
HTML
דולק
BBCode
דולק
סמיילים
דולקים
כבה HTML בהודעה זו
כבה BBCode בהודעה זו
כבה סמיילים בהודעה זו
Add an Attachment
If you do not want to add an Attachment to your Post, please leave the Fields blank
Allowed Extensions and Sizes
Filename
File Comment
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
קפוץ אל:
בחר פורום
שחיתות ומערכת השלטון בישראל
----------------
הודעות של נקים
שאלות ותשובות ל-נקים
קורונה-קוביד19
אנשי ציבור שתמכו בחיסונים הסתרת מידע ופגיעה בחופש הפרט במעשים או בשתיקה בקורונה
נפגעים מחיסון הקורונה
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
התנהלות הסוכנות היהודית ומפא'י בשואה
מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות
פורום נפגעי שחיתות מערכת המשפט
אינדקס השופטים
גירושין,משמורת ילדים והתנהלות שרותי הרווחה בישראל-כי ילדים נולדים לשני הורים
ביקורת על העיתונות בישראל
ביקורת על השב''כ שרות הביטחון הכללי
נפגעי הטרור
בוגדים בשרות המדינה
פורומים ייעודים על פרשיות שחיתות
----------------
פרשת סיריל קרן/מרטין שלאף
פרשת חיים רמון ומינוי בייניש לעליון
הנשיא משה קצב ופרשת ההטרדה המינית
פרשת חטיפת ילדי תימן וקבוצת הרב עוזי משולם
רצח רבין,המחדלים המשפטיים בפרשת חקירת רצח יצחק רבין
הקיבוץ `בהתהוות` הר עמשא
פרשת אלוף משנה אלחנן טננבוים (טננבאום)
פרשת טלנסקי ופרשיות שחיתות של אהוד אולמרט
פרשת ילדי הגזזת
פרשת היעלמותו של איש המוסד בן אלון זייגר
פורומים חופשים לכל נושא ועניין
----------------
פורום חופש הביטוי לנושאים שונים
סרטונים וסרטים Youtube-יוטיוב ואחרים
Israel Reality
----------------
Eish-Eretz Israel Shelanu
Corruption - The Israeli Connection
La Réalité israélienne
סיקור נושא
מחבר
הודעה
חיים יטיב
פורסם: שלישי 13.03.07 22:53
נושא ההודעה: המלחמה בן אמנון אברמוביץ ליואב יצחק ואחרים נמצאת בעיצומה
הכתבה מטה באה כנראה בתגובה לכתבות של יואב יצחק בעניינו אשר מובאות בהמשך.
כשעיתונאים בורים ורקובים "נלחמים" בשחיתות
תנו לנו 20-30 נחום ברנע והתקשורת הישראלית נראית אחרת. תנו לנו 20-30 עמרם מצנע והחברה הישראלית נראית אחרת
אמנון אברמוביץ` 19:44 13/3/07
1.
ועדת וינוגרד אמורה לפרסם בחודש הבא דו"ח ביניים ובקיץ את הדו"ח הסופי. על פי כל הסימנים, הזליגות והדליפות, יכיל הדו"ח הסופי ביקורת נוקבת על מובילי המלחמה, אולמרט, פרץ ודן חלוץ.
הוועדה חשובה לפוליטיקאים. אנחנו, האזרחים, כבר פסקנו את פסוקנו. המלחמה ההיא, ככל שהייתה מוצדקת, הייתה כושלת. ביומה האחרון נורו אל עבר ישראל פי חמש קטיושות מאשר ביומה הראשון. העורף הופקר לאנחות וכל שנעשה למען תושבי הצפון היה בעיקר מעשה קהילתי של תושבי המרכז. הצמרת המדינית והצבאית נאחזה בלבול ולא ידעה מה היא רוצה.
היו מודעה
בתולדות ישראל מלחמות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות. אבל זו הייתה המלחמה הראשונה שבה איש מהשלישייה המובילה - אולמרט, פרץ, חלוץ - לא בא מהתחום, לא היה שייך לענף.
תאמר הוועדה את אשר תאמר - לנו, האזרחים, יש דעה סופית, שהיא כידוע נחרצת מדעה קדומה. לא במקרה מתקשים שלושת האדונים הנכבדים לשקם את מעמדם הציבורי מאז המלחמה.
2.
עמרם מצנע הוא ראש מועצת ירוחם כשנה וחצי. מצנע הגיע לירוחם מרצונו החופשי ובדעה צלולה. הוא התנדב לרדת לנגב, במובן הישן והטוב של המונחים התנדבות ונגב.
כשהגיע לשם, הייתה העירייה משותקת, הגירעון תפוח, המתנ"ס דומם. ירוחם לא הפכה בין לילה לגבעתיים או רעננה, אבל תוך זמן קצר יחסית הוא הצליח לעשות מעשה. בבתי הספר נבנות מעבדות. גני הילדים ובתי הספר רושתו ברשת מחשבים מתקדמת, גם בעזרת תרומה נאה של האחים עופר. תינוקות מגיל שלושה חודשים עד שלוש שנים שוהים במעונות. תוגברו לימודי האנגלית והמתמטיקה. הוקם מרכז לליקויי למידה. תנועות הנוער הגבירו את כוחן ביישוב.
בראיון ל"הלוחם", ביטאון ארגון נכי צה"ל, סיפר מצנע שבתקופת הבחירות לכנסת, הוא בא לירוחם ואחת הנשים צעקה לו, "אתם הפוליטיקאים באים רק כשיש בחירות". מצנע, שמעולם לא היה פוליטיקאי באמת, אמר לה, "רשמתי ואני אזכור".
מצנע, אלוף במילואים, הוא בעל שני צל"שים, מששת הימים ומיום כיפור. נדמה לי שפעילותו בירוחם שווה צל"ש שלישי, עדכני ורלוונטי מהשניים הקודמים.
תנו לנו 20-30 מצנע והחברה הישראלית נראית אחרת.
3.
מכות שונות ומגוונות ניחתו בשנים האחרונות על התקשורת הישראלית, ביניהן הבורות, ביניהן ההתחסדות.
כלי התקשורת מלאו כתבים, בורים ומרוקנים מידע, שתחום הכיסוי שלהם נולד ביום בו קיבלו אותו לידיים. אין אצלם אתמול, בטח לא שלשום. בדיחה ישנה וטובה מספרת על כנס מדעי, שבסופו יוצא מהאולם פרופסור נודע ומוצא עצמו מוקף בהמון כתבים, מיקרופונים, עטים ומצלמות בידיהם. מה חדש במדע, פרופסור? צווחים הכתבים. מה ישן במדע אתם כבר יודעים? לוחש הפרופסור.
מעט עיתונאים מסוגלים להבין את מה שהם שומעים, לזכור את מה שהם מבינים ולנסח היטב את מה שהם זוכרים. נחום ברנע הוא אחד האחרונים שמסוגל לקשור הקשר רחב. להבחין בין אירוע לתהליך. להעניק משמעות כוללת להתרחשות. הוא אחד הבודדים היום שיכול לייצר פרפזה שנונה על משפט מהתנ"ך, מההיסטוריה הישראלית, מאימרה מפורסמת. שיודע לכתוב עברית, כתיבה היוצקת יותר מרובד אחד, יותר משכבה אחת.
ברנע ניחן גם בחירות, באוטונומיה נפשית ומקצועית, לעמוד מול אופנה, למשל מול הגל החדש של "כולם מושחתים", בידעו שלעמידה מנגד יש מחיר, שאם אינך מצטרף למקהלה, לתזמורת-בצורת - אתה חשוד.
הרקובים שבעיתונאים נושאים בגאון את "המלחמה בשחיתות". אלה שכתיבתם מותנעת על ידי מימון מגורמים מעוניינים, אבירי טובות ההנאה, החיים מעסקנות ולא מעבודה, המקליטים בסתר, המפעילים את "עיתונות-האקדח" ומאיימים על אנשי רשויות. התפתחה אמונה, שאם תצרח מבוקר עד ערב, שחיתות, שחיתות - זה יהפוך אותך עצמך לאדם ישר.
ברנע לא מתפעל מדחלילים, לא מלינדנשטראוס, לא מירון זליכה ולא מדן מרגלית. גם משום שסוס-קרבות ותיק באפו יריח פתולוגיה, גם משום שהוא מספיק פיקח להבין מתי מגייסים אותו ומתי מכייסים אותו.
תנו לנו 20-30 ברנע והתקשורת נראית אחרת.
אמנון אברמוביץ` הוא פרשן חדשות ערוץ 2
http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000192343&fid=84 5
הבגידה של אברמוביץ`
אברמוביץ`. בוגד בקוראיו ובצופיו
אברמוביץ` פועל באחרונה בשתי חזיתות, כדי לשרת את אדונו החדש: ערוץ 2 ועיתון גלובס. בשני כלי תקשורת אלה הוא מנסה להציג את המבקר באור מגוחך, משל מדובר באדם בלתי ראוי, שכל מטרתו היא להפיל את אולמרט. העובדה שאולמרט נגוע בפרשות שחיתות רבות, ובראשן פרשת השוחד בהקף של מאות אלפי דולרים שקיבל בפרויקט כרמיה בירושלים, אינה מזיזה כנראה לאברמוביץ`.
האתרוגן הידוע שידרג את שירותיו. את ראש הממשלה לשעבר, אריאל שרון, הוא שירת במובן זה שנמנע, בתקופה שקדמה להינתקות, מפרסום שחיתות שיוחסה לשרון; לאולמרט הוא מספק שירות כפול: גם בכך שהוא נמנע, ביודעין, מפרסום מעשי השחיתות המיוחסים לאולמרט; וגם כאשר הוא מנסה לפגוע בחושפי השחיתות של אולמרט, ובהם במבקר המדינה.
דוגמית קטנה: במאמר שפרסם (גלובס, 08.03.07), כתב אברמוביץ`, בין השאר, על תגובת היועמ"ש לבג"צ: "השבוע נפל דבר: היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, סירב להגן על מבקר המדינה בבג"צ. יותר מזה, היועץ המשפטי הגיש לבג"צ מסמך רשמי, שבו הוא מייחס למבקר המדינה חריגה מסמכות, פעילות שלא כדין ופעולה בניגוד לחוק!... מיותר לומר, שבמדינה מתוקנת, בעלת ממשלה משוחררת ותכליתית ופרלמנט סדור וענייני, היה מבקר המדינה מתבקש לסיים את תפקידו עוד באותו בוקר...".
דבריו של אברמוביץ` כוזבים הם. שהרי מזוז לא קבע את מה שמייחס לו אברמוביץ`. את זאת ניתן לקרוא היטב בתשובתו של מזוז לבג"צ (ראו המצ"ב). מזוז טען, כי יו"ר הוועדה לענייני ביקורת המדינה, ח"כ זבולון אורלב, הוא שחרג מסמכותו, כאשר הזמין את מבקר המדינה לדיון בממצאים ובמסקנות שהתגלו בבדיקת מבקר המדינה - בעניין העורף. מזוז ביטא את עמדתו, לפיה המבקר מנוע מלהציג בפני הוועדה את ממצאיו ואת מסקנותיו – אלא רק את הפעולות שביצע, במהלך הביקורת, אך בשום מקום לא קבע מזוז, כעמדה משפטית, שהמבקר עבר בפועל על החוק. אברמוביץ`, שמתאמץ כל כך לגונן על אולמרט, אינו מבין, אולי, כי הוא עצמו מבצע עבירה פלילית כאשר הוא מוסר דיווח כוזב על מהלכים המתבצעים בבית המשפט.
http://www.nfc.co.il/Archive/003-D-20855-00.html?tag=22-43-06#PTEXT425 6
סטירת הלחי של וינוגרד לאמנון אברמוביץ`
לאחר שביום ה` בערב דיווח פרשן ערוץ 2, אמנון אברמוביץ`, כי דוח הביניים לא יכלול מסקנות אישיות - באה ועדת וינוגרד ובצעד חסר תקדים הודיעה כי בכוונתה לפרסם מסקנות אישיות בדוח הביניים ועדת וינוגרד: "בימים האחרונים פורסמו בתקשורת השערות, ניחושים, הערכות ו"מידע" עיתונאי לגבי דוח ועדת וינוגרד ומועד נתינתו. כל הפרסומים הללו לא היו על-דעת הוועדה או מטעמה"
מאת: ניר יהב | |
www.Nfc.co.il
ועדת וינוגרד פורומים Nfc
אמנון אברמוביץ`
---------------------------------------------------------------------- ----------
"אולמרט יתפטר תוך חודשיים"
---------------------------------------------------------------------- ----------
קריאות בכנסת להתפטרות רה"מ ושר הביטחון
---------------------------------------------------------------------- ----------
מסקנות אישיות נגד אולמרט ופרץ
---------------------------------------------------------------------- ----------
ועדת וינוגרד - מסקנות ביניים
עו"ד אברהם פכטר
---------------------------------------------------------------------- ----------
ועדת וינוגרד - הביתה!
עו"ד יוסי דר
---------------------------------------------------------------------- ----------
סערה בעולם התקשורת. לאחר שביום ה` בערב דיווח פרשן ערוץ 2, אמנון אברמוביץ`, כי דוח הביניים לא יכלול מסקנות אישיות - באה ועדת וינוגרד ובצעד חסר תקדים הודיעה כי בכוונתה לפרסם מסקנות אישיות בדוח הביניים אשר אמור להתפרסם במהלך חודש אפריל. כלי תקשורת רבים ציטטו את דבריו של אברמוביץ` ואף פורסמו בעיתוני יום שישי כותרות ראשיות שהתבססו על דבריו.
מדובר בסטירת-לחי קשה לערוץ 2 ולפרשנה הבכיר, אמנון אברמוביץ`. על-פי הדיווח, דוח הביניים יעסוק רק בעניינים מערכתיים ויתמקד בהתנהלותו של צה"ל ושל הדרג המדיני החל מנסיגת ישראל מדרום לבנון בשנת 2000 ועד ליציאה למלחמה בקיץ האחרון. אברמוביץ` דיווח גם כי לא יישלחו מכתבי אזהרה.
ועדת וינוגרד, אשר עד כה לא שיגרה הודעות לעיתונות המדברות על תוכן מסקנותיה, הודיעה באופן רשמי כי בדוח אשר יתפרסם יהיו מסקנות אישיות נוגעות לראש הממשלה, אהוד אולמרט, שר הביטחון, עמיר פרץ והרמטכ"ל היוצא, רא"ל דן חלוץ. ועדת וינוגרד הביעה כעס על הפרסומים בתקשורת, תוך שהיא מתייחסת בעיקר לדבריו הנחרצים של אברמוביץ`: "בימים האחרונים פורסמו בתקשורת השערות, ניחושים, הערכות ו`מידע` עיתונאי לגבי דוח ועדת וינוגרד ומועד נתינתו. כל הפרסומים הללו לא היו על-דעת הוועדה או מטעמה. כן פורסם מידע, שאין לו יסוד, על דעותיהם של חברי הוועדה בנושאים שהם עוסקת הוועדה".
הוועדה מסרה גם כי בימים הקרובים ייפתח אתר הוועדה, יועלו בו עדויות וניתן יהיה לשגר דרכו מידע לוועדה. "קיבלנו בעבר פניות רבות מן הציבור. נשמח אם פתיחת האתר תעודד אנשים נוספים, שיש להם מידע בנושאי הבדיקה, ליצור איתנו קשר".
+ כיתבו במערכת הפורומים החדשה של Nfc
נוצר: 13/03/2007 | עודכן: 13/03/2007 | רשימות נוספות: ניר יהב
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-125739-00.html?tag=22-52-23
WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO
THE SCHLAFF AFFAIR
Powered by Nakim Israeli Citizens © People of Israel 2005, 2021
מועצה אזורית תמר
הר עמשא
הר עמשא
אורי מילשטיין
הר עמשא
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group