צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה
|
מירב אליהו אורח
|
פורסם: שבת 18.12.21 10:00 נושא ההודעה: מירב אליהו מומחית להונאות במשפט וטרם נפתחה חקירה פלילית נגדה למרות האישומים הכבדים |
|
|
הונאות במשפט כאשר תמונת השופטת מירב אליהו הוסרה מהרשות השופטת והדיונים חסוים פותחים פתח להונאות ופייק פסקי דין!
עו"ד בכיר העומד בכל הקריטריונים לכהונת שופט עליון קובע באופן חד משמעי שמירב אליהו אינה ראויה לכהונת שופטת ומקומה מאחורי סורג ובריח אולם היא עוד מכהנת ומטה דין : עו”ד ירון מידן לשופטת המשפחה מירב אליהו: הגדלת לעשות וחצית רף שחיתות מוחלט!
מאת simha | | 11
קישור מקוצר למאמר הזה: https://www.quimka.net/36221
קבעת ש-1,400,000 גבוהים מ-1,650,000 ש”ח *** קבעת שמתן תרופה שנאסרה מותרת לשיטתך, הבורה ברפואה, למרות המלצת רופא לב הנוגדת המלצה זו *** אינך שופטת, לא תהיי שופטת ומעולם לא היית שופטת
ירון מידן, עו”ד מירב אליהו – “שופטת” בית המשפט למשפחה!
תודה לך על פסק דין מפלה ומושחת שלא נתקלתי שכמותו גם במסגרת פסקי הדין המפלים והמושחתים הרגילים שמנפיקים לנו פושעי בית המשפט למשפחה בשמם הנלעג בפי ההדיוטות ועמיתיי מלחכי הפנכה המכנים הללו: שופטים!
במסגרת השחיתות השיפוטית הנוהגת באולמך כבשגרה, בה אבות דוגמתי זוכים לפסקי דין מגדריים ומוטים מראש, הגדלת לעשות וחצית רף שחיתות מוחלט נוסף להצדיק התנהלותך הפושעת!
1. קבעת ש-1,400,000 גבוהים מ 1,650,000 ש”ח וכפית עליי התמחרות לאחר שהבאת לעיקול כל נכסיי וחשבונותיי.
2. קבעת שאשה-עו”ד, המשקרת באולמך בתצהירים היא וב”כ, ולמרות ראיות ובכתב בדבר השקרים והודאת האשה בשקרים – עבירה מסוג פשע, מהווים לדברייך והחלטותייך, מעשה מותר הנעשה בתום לב!
3. קבעת שמתן ‘אדרל’ תרופה שנאסרה בהתוויתה לאנשים עם טכיקרדייה, מותרת לשיטתך הבורה ברפואה, לנערה הסובלת מטכיקרדייה למרות המלצת רופא לב הנוגדת המלצה זו, תוך סיכון חייה.
4. קבעת שחוזה שנכרת בדרך של הצעה וקיבול בין בני זוג גרושים וככזה אינו מחייב אישור בית המשפט, אינו תקף! זאת סתם כך ורק מתוך נקמנות וכוונה לפגוע וחרף העובדה שהצהרת תוכן החוזה נעשתה אינספור פעמים ובכתב על ידי האשה וקובלה על ידי הגרוש לאחר הגירושין.
5. התעלמת מ- 9 עדים שקבעו שהאם כלל לא הייתה נוכחת ואינה נוכחת בחיי הילדים, לרבות נטישתם ביום ניתוח, והאב – אני ולהבדיל: אב למופת. אל כל עדיי התייחסת משל היו אוויר והאשה לא הביאה ולו עד אחד שהיה שותף לחיי שנינו להזים הדברים.
6. קבעת שהתחזות האם במצג שווא לפעול בשם האב וליטול כספי לקוחותיו תוך התחזות לפעול בשם האב – אני, ולאחר הגירושין – במעשה רמייה והונאה כקבוע בדין הפלילי, מעשה עליו הודתה אשה וזאת כמובן מבלי שהוציאה חשבוניות על כך וגם בכך הודתה אינו בגדר חוסר תום לב.
7. קבעת לאב לי: הוצאות מראש בגין כל בקשה שאגיש במטרה שצלחה בידייך למנוע ממני את יומי ובידיעה שכל חשבונותיי עוקלו לטובת המזונות מראש
8. התעלמת מפסיקות כולל של בית המשפט העליון בדבר החיוב בגין: נכסי קריירה ונכסים בכלל של האשה שנצברו על חשבון חיי הנישואין ועל בסיס מפלה ומגדרי ובניגוד גמור לא רק לחוק אלא גם לאלה של בית המשפט העליון.
9. התעלמת לחלוטין מתביעה שהוגשה על ידי מבלי שהוגש כלל כתב הגנה על ידי האשה, ובמקום לתת פסק דין בהיעדר – פשוט דחית כתב התביעה מבלי שכמובן טרחת לקוראו.
10. מחקת אינספור בקשותיי מבלי לטרוח להתייחס לתוכנן במה ששום בן אנוש לא היה מכנה הליך משפטי!
11. הצדקת בשתיקה איומי האשה על ב”כ שייצג אותי, שלא יוכל לייצג לעולם משום קשריה במערכת המשפט – וב”כ משום התעלמותך – פרש מייצוג בפחד רב, ובצדק!
מירב אליהו, אינך שופטת. לא תהיי שופטת ומעולם לא היית שופטת!
שופט הפועל במשוא פנים ובשחיתות אינו שופט אלא אדם מושחת המבזה את המושג שופט ועימו את כל מערכת המשפט!
את מירב אליהו, יצור מושחת הפוגע בילדים רכים: שלושה במספר שלא חטאו ולא עיוולו מעולם!
כאב וכעורך דין, אני מחוייב בפוסט זה! אינני יכול לשתוק, לא משום צרתי, אלא משום חובתי כ”קצין בית המשפט” וחובתי כלפי כל ילדי ישראל!
כל זאת, מירב אליהו, עשית למען מי שבמקרה הנה עוזרת משפטית של נשיא בית משפט שלום ולה אחות שופטת!…
את המושחתת מירב אליהו יחד עם כל מערכת המשפט, ו-וועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין ועימם כל “עמיתי” מוזמנים, לתבוע אותי על הוצאת דיבתך רעה!!!
כל שיהיה ויש לי לאמר על כך: אמת דיברתי!
אמת הנתמכת בראיות בכתב וכי זו חובתי: כבן אנוש, כעורך דין וכאב לילדים!
והתודה לך מירב אליהו, משום שאת מירב אליהו בשחיתותך המוחלטת והרבה, הוכחת את מה שאני טוען מאז ומעולם:
אי אפשר להפלות ולהיות הרע מכל רע כפי קביעת בית המשפט העליון, בבג”ץ עדאלה, מבלי להיות ובאמת:
הרע מכל רע!
ואת יודעת היטב מירב אליהו שאלו שמינו אותך, ידעו בדיוק מוחלט מי ומה את! הללו מחפים ויחפו עלייך, ויטייחו כל פסיק מפשעייך ואני בקרוב הקרבן: כי את דם מדמם, בשר מבשרם ורק דוגמית להתנהלותם בת ה-70 שנה, מקום המדינה!
Description: |
|
Filesize: |
127.3 KB |
Viewed: |
4201 Time(s) |

|
|
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
ברוך אורח
|
פורסם: חמישי 02.03.23 14:51 נושא ההודעה: לאן נעלמו התמונות של מירב אליהו וממה היא חוששת? |
|
|
האמא של מירב אליהו ויולט שרון, שטוענת שהבת שלה לא עשתה נזק...מדובר באחת שמונתה לשופטת חסרת יושרה ואינה יודעת חשבון בסיסי ש1.4 פחות מ1.6 כשלא מטפלים חלה הפקרות גדולה! חובה אזרחית מהמעלה הראשונה להפיץ, אם לא נפיץ זה לא יגמר...מה קרה כאן? איך זה קרה? ומה הוחלט בהנהלת בתי המשפט? מדוע במקום לחקור מחפים על השופטת מירב אליהו ? כמה קורבנות עוד נפלו וכמה עוד יפלו בהחלטות הזויות של השופטת מירב אליהו שמנותקות מהמציאות? רצף מוזר מאוד של החלטות... תושב חולון, מנהל תיק גירושים בבית המשפט לענייני משפחה בתל אביב. במהלך הדיונים עלה צורך לעשות פירוק שיתוף ולמכור את הבית בשומרון זה לזה או לצד ג', כנהוג. שמאי בית המשפט קבע הערכת בגובה 1.65 מיליון שקל. האישה הציעה 1.4 מיליון שקל. השופטת מירב אליהו קבעה שהצעת האישה גבוהה מהערכת השמאי שמונה ע"י בית המשפט
|
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
|
|